Termék kategóriák
Forrásvíz Webáruház
Vásárlói bejelentkezés
E-mail cím:
Jelszó: (elfelejtett jelszó)
Új felhasználó? Saját fiók létrehozása >>itt
Affiliate Partnerprogram információk

VíztisztítóBolt.com (Forrásvíz Webáruház) Affiliate Partnerprogram

Legyen saját Webáruháza! Csatlakozzon Ön is Partnerprogramunkhoz!

Ha Önnek már van működő és tartalommal rendelkező weboldala, használja ki a lehetőséget, hogy termékeink népszerűsítésével plusz pénzt is keressen vele! Rohanó Világunkban egyre több ember választja a kényelmes, otthonról történő vásárlást az interneten keresztül. Használja ki ezt és éljen a lehetőséggel! Csatlakozzon programunkhoz teljesen ingyen! Az alábbi szempontok segíthetnek Önnek az eredményes együttműködésben:

Színesítse weblapját!

Amennyiben a weboldalán olyan témával foglalkozik, amelyhez illeszkedőnek találja a termékeink népszerűsítését (ennek eldöntését Önre bízzuk), akkor a Partnerprogramunk keretében egyszerűen beillesztheti webáruházunk egyes elmeit, ezzel színesítheti a weboldalát is. Így weboldala kiegészül a webáruházunk akár teljes kínálatával, ezzel új látogatókat vonz, Partnerprogram ajánlatunk a legkönnyebb módot kínálja Önnek ehhez. Válasszon, termékeink közül, helyezzen el képeket, termék ismertetéseket, bannereket, leírásokat, szövegrészleteket, stb. mindent, ami segíthet látogatóinak az információszerzésben, majd a vásárlásban. Mindehhez mi biztosítjuk az eszközöket, de természetesen Ön is kiegészítheti ezeket a saját ötleteivel, véleményével, egyéb információkkal.

Könnyű és ingyenes!

Programunkhoz a csatlakozás ingyenes! Sőt! Mi fizetünk Önnek minden, az oldaláról érkezett megrendelés után! Minden egyes alkalommal, amikor az Ön weboldalára elhelyezett ajánlatáról, azaz ún. affiliate (egyedi azonosítóval rendelkező) linkjéről érkező, weboldalunkra látogató személy vásárol nálunk, az eladott termék bruttó értékének 15%-át jóváírjuk partnerünk számára! Mi mindent elvégzünk Ön helyett! Feldolgozzuk a megrendeléseket, csomagoljuk és kiszállítjuk őket. Nincs is egyszerűbb módja az e-kereskedelemnek, ne várjon tovább!

Regisztráció és Belépés a Partnerprogramunkba

A Partnerprogram oldaldobozban (bal oldalon, alul) "Partnerprogram belépés" gombra kattintva tud regisztrálni, illetve később belépni a Partnerprogram admin oldalára. Az online regisztrációt követően azonnal kap egy affiliate azonosító számot, mellyel rögtön megkezdődhet az együttműködés.

Nem áll módunkban elfogadni olyan weboldalakat az affiliate Partnerprogramunkba, amelyek:

  • tartalom nélküliek (fejlesztés alatt, jelentkezzen később újra!),
  • obszcén szavakat, kifejezéseket tartalmaznak,
  • szexuális és felnőtt tartalmúak,
  • gyűlöletet keltők, erőszakra uszítóak,
  • fajra, nemre, vallásra, népcsoportra vagy szexuális másságra vonatkozó diszkriminációt tartalmaznak,
  • illegális tevékenységre felhívnak, vagy ilyen tartalmakat hordoznak.

Partnerprogram Szabályzat

A Partnerprogramban történő jutalékkifizetés szerződéshez kötött. Ha szeretne résztvenni a Partnerprogramunkban, akkor az alábbi linkről töltse le a szerződést és küldje el részünkre (a szerződésben szereplő elérhetőségek egyikére) kinyomtatva, kitöltve és aláírva:
Affiliate Partnerprogram Szabályzat (szerződés)
Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy kizárólag számla ellenében, nettó 10.000 forint felett, havi rendszerességgel utaljuk a keletkezett jutalékot. Továbbá, hogy a jutalék kifizetésének feltétele az aláírt és visszaküldött kitöltött Affiliate Partnerprogram Szabályzat (szeződés).

Kiadta:

Forrásvíz Webáruház (ZS+G Bt.)

Dátum: 2008.

Tudástár
Gyorskeresés
 
Gépelje be a keresett szót!
Összetett keresés
Vélemények a termékről
F-Szett-4 víztisztító szűrőbetét szett, GAC
F-Szett-4 vízti...


Eddig ezt az alap F-Szettet használtam, más szűrőb....


5 az 5 csillagból!Összes vélemény megtekintése