Far infrared rays (FIR)

Mélyreható infravörös sugarak

 

A mélyreható infravörös sugarakat és gyógyhatásukat több, mint 20 éve tanulmányozzák Kínában és Japánban.

E sugarakat, melyek mérete 6-14 mikronig terjed és szabad szemmel nem láthatóak, biogenetikus sugaraknak is nevezik.

Tudósok igazolták, hogy e sugarak elősegítik az élő sejtek növekedését és javítják egészségi állapotukat. Ezek a sugarak a vízmolekulában rezgést idéznek elő; ionizálják és aktivizálják a sejtjeinkben és vérünkben lévő vízmolekulákat, ezáltal javítják vérkeringésünket és egészségi állapotunkat. További jótékony hatásuk: javítják a szervezet oxigén ellátottságát; felmelegítik és eltávolítják a szervezetben lerakódott zsírt, a vegyszereket és mérgező anyagokat a vérünkből; eltávolítják a „szemetet” a szervezetből, csökken a savszint és javul az idegrendszer.

 

Far Infrared Ceramics

Mélyreható infravörös kerámia

 

A szabadalmazott kerámia egy olyan közeg, mely 1200 °C fokon kezelt követ, kőzetet jelent, ami mélyreható infravörös sugarakat bocsájt ki. Hydroxyl és hidrogén ionok keletkeznek, melyek semlegesítik a szabadgyököket. Segít a szervezetnek küzdeni a védekezőrendszerbeli rendellenességekkel, a cukorbetegséggel, a rákkal és a szívbetegségekkel szemben.

A ritka japán ásványoknak és a mélyreható infravörös sugarakat kibocsájtó kerámiának e szinergikus kombinációjának köszönhetően a kezelt víz sokkal kellemesebb tapintású, gyorsabban felszívódik. Bőrünk simább, lágyabb lesz, hajunk pedig dúsabb, kezelhetőbb.