Termék kategóriák
Forrásvíz Webáruház
Akciós termékek
Flodravin Aquativ Plusz elektromos vízkőkezelő

Flodravin Aquativ Plusz elektromos vízkőkezelő

40.000,-Ft
39.000,-Ft
---------

Flodravin Aquativ elektromos vízkőkezelő

Flodravin Aquativ elektromos vízkőkezelő

40.000,-Ft
39.000,-Ft
---------

ADWA pH és ORP mérő műszer, cseppmentes AD14

ADWA pH és ORP mérő műszer, cseppmentes AD14

33.750,-Ft
27.000,-Ft
---------

ADWA PH mérő műszer, cseppmentes AD11

ADWA PH mérő műszer, cseppmentes AD11

14.500,-Ft
11.500,-Ft
---------

ADWA EC/TDS/TEMP mérő műszer cseppmentes AD31

ADWA EC/TDS/TEMP mérő műszer cseppmentes AD31

14.500,-Ft
11.500,-Ft
---------

Vásárlói bejelentkezés
E-mail cím:
Jelszó: (elfelejtett jelszó)
Új felhasználó? Saját fiók létrehozása >>itt
Magunkról

Néhány szót arról, hogy miért és hogyan csináljuk...

Cégünk

A ZS+G Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 1997. őszén alakult. A Forrásvíz Webáruház üzemeltetőjeként elsősorban Fordított Ozmózis (RO) technológián alapuló - ivóvíz tisztító berendezések, másodsorban egyéb víztisztító készülékek, KDF fürdővíz tisztítók, zuhanyszűrők, vízkőmentesítők hazai értékesítésével foglalkozunk.

Cégünk a PurePro Usa Corp. (www.purepro.net) víztisztító gyártó cég hivatalos forgalmazója Magyarországon. PurePro Usa Corporation vállalat vezető szerepet játszik a háztartási-, kereskedelmi- és ipari területen alkalmazott Fordított Ozmózis víztisztító berendezések, szűrőbetétek-membránok, szűrőházak és még sok más vízkezelő termék gyártásában és az egész világra kiterjedő exportálásában. (Több, mint 1.000.000 eladott RO víztisztító rendszer a világon!) Fordított Ozmózis víztisztítási technológia területén megszerzett 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Termékeik egyedi tervezésű és kivitelezésű megoldásokkal rendelkeznek, mely lehetővé teszi a Fordított Ozmózis víztisztítók egyszerű beszerelését és megbízható, biztonságos üzemeltetését.

A PurePro USA Corp. által gyártott Fordított Ozmózis (RO) készülékek megfelelnek az amerikai NSF Standard szabványnak és az Európa Uniós követelményeknek (CE tanúsítvány). A PurePro USA Corp. vállalat tagja Water Quality Association USA vízminőségi egyesületnek, és a berendezések rendelkeznek e szervezet által ellátott védjeggyel és a minőséget igazoló arany pecséttel.

A PurePro Fordított Ozmózis (RO) víztisztítóink megfelelő alkalmazással (ahol az UV-lámpa a csírátlanítást, a visszasózó patron pedig a szervetlen sók visszaadagolását biztosítja) megkapták az ÁNTSZ engedélyét: KEF-9225-2/2015.

     

Viszonteladói értékesítésre várunk cégek, egyéni vállalkozók jelentkezését. További részletek itt: Információk viszonteladóknak>>

Célkitűzésünk

Célunk, hogy Magyarországon is, mint világszerte számos országban (pl. Észak-Amerika, Ázsia vagy Nyugat-Európa), minél szélesebb körben tudatosodjon az emberekben az otthoni víztisztítás fontossága, illetve szükségességének ismerete. Az emberekben ezáltal kialakult tudatosság következményeként pedig végül eljussunk oda, hogy egyre több magyar család élvezhesse a valóban kristálytiszta, egészséges vizet. Ennek egyik legtökéletesebb formája, a ma ismert technológiák közül, a Fordított Ozmózis (RO) elvén működő víztisztítók által "előállított" ún. ozmózis víz.

Ezen végső célkitűzésünk elérése érdekében kiváló minőségű és kedvező árú (tehát kiváló ár-érték arányú) Fordított Ozmózis rendszerű víztisztító készülékeket és hozzávaló szűrőket, tartozékokat biztosítunk ügyfeleink számára.

A Fordított Ozmózis víztisztítóink beszállítói partnereként olyan nagy múlttal rendelkező céget (PurePro USA Corp.) választottunk, amely hosszútávon biztosítani tudja részünkre a megbízhatóan működő víztisztítókat és tartozékait. Tisztában vagyunk azzal, hogy célkitűzésünket nem lehet egyik napról a másikra elérni, ezért a kezdetekkor hosszútávra terveztük cégünk munkásságát. Büszkeséggel tölt el minket, hogy ennyi év után is aktív részese vagyunk a víztisztító piacnak, és egyre nagyobb szegmensét fedjük le termékeinkkel. Ehhez természetesen hozzásegített minket a szakmai tapasztalatunkon túl, a kitartó munkába fektetett energia, ügyfélközpontúságunk, jól működő viszonteladói hálózatunk és a hosszú távú elkötelezettségünk is.

Ügyfélközpontúság

Cégünket elérhetőségeinken megkereső érdeklődő, illetve terméket vásárló ügyfeleink részére igyekszünk azonnal, vagy ha ez nem lehetséges, mielőbb segítséget nyújtani, kielégítő választ, illetve tájékoztatást adni. Nálunk első az ügyfél elégedettsége.

Fordított Ozmózis rendszerű víztisztítót vásárló ügyfeleink kényelmét igyekszünk szolgálni az Ingyenes Szűrőcsere-Figyelő-Szolgálatunkkal.

Törzsvásárlói kedvezmény Fordított Ozmózis (RO) rendszerű háztartási víztisztítót vásárlóinknak: visszatérő ügyfeleinknek, akik rendszeresen tőlünk vásárolják a korábban nálunk vett RO háztartási víztisztítójukhoz a szűrőbetéteket, törzsvásárlói kedvezményt biztosítunk a szűrőbetétek mindenkori árából. Ennek mértéke 10%. A kedvezmény beváltásának módjáról ügyfeleinket e-mail-ben tájékoztatjuk vásárlást követően.

Minőségi elkötelezettség

Víztisztító és egyéb termékeink kiválasztása során törekedtünk a kedvező ár-érték arány és a gyártói/beszállítói múlt, illetve megbízhatóság figyelembevételére.

Fordított ozmózis háztartási víztisztítóink minőségi alkatrészei és megbízhatósága teszi, lehetővé, hogy RO víztisztítóinkhoz a 2 év teljeskörű garancián túl, 10 év vízminőség garanciát is tudunk vállalni. (Ezzel kapcsolatos további információkat az RO háztartási víztisztítóink termékleírásában talál.)

Munkatársaink szakmai felkészültségüknek megfelelően vevőszolgálatunkon maximálisan igyekeznek az Önök rendelkezésére állni és kérdéseikre maradéktalanul válaszolni.

A beszerelési és karbantartási munkák során kizárólag megbízható, tapasztalt szerelőket foglalkoztatunk, akik az ügyfelek igényeit figyelembe véve végzik el a víztisztító berendezések beszerelését, illetve karbantartását

A termékeket minden esetben gyári csomagolásban, termékleírással és számlával együtt szállítjuk ki vásárló részére.

Webáruházunk üzemeltetését a vonatkozó jogszabályok betartásával üzemeltetjük.

Filozófia

Szervezetünket folyamatosan különböző idegen anyagokkal terheljük (táplálékkal bevitt káros adalékanyagok, szennyezett levegő, gyógyszerek, klóros víz, stb.), ezért szükségünk van a folyamatos méregtelenítésre, ehhez, illetve a hasznos tápanyagok (szerves vitaminok és ásványi anyagok, nyomelemek, stb) hatékony felszívódásához, testünk sav-bázis egyensúlyának megtartásához TISZTA VÍZRE van szükségünk!

A napi rendszerességgel bevitt, elegendő mennyiségű TISZTA VÍZ talán a legfontosabb (a rendszeres testmozgás mellett) ahhoz, hogy megelőzzük, illetve kordában tarthassuk a korunk vívmányainak (elektroszmog, iparosodás, környezetszennyezés, stb.) és a stresszel teli, eltunyult, "alultáplált" életvitelünknek köszönhető népbetegségeket.

... és vajon milyen az igazán tiszta víz? MSZ12749 Magyar Szabvány a következőképen fogalmazza meg a kiváló víz fogalmát:
"Kiváló víz: szennyező anyagoktól mentes, tiszta természetes állapotú víz. Az oldott anyag és a tápanyagterhelés csekély, szennyvízbaktérium nincs, ellenben az oxigéntelítettség közel teljes."
Országh József

"Akinek csak városi víz áll a rendelkezésére, igen jó minőségű, úgynevezett "éltető" vizet (ozmózisvizet), csak egy házi, Fordított Ozmózis (RO) rendszerrel tud előállítani."

Országh József (professzor, egyetemi tanár)

TISZTA VÍZ, TISZTA ÉLET, NÁLUNK ELÉRHETŐ ÁRON!

Ezúton kívánunk mindenkinek egy tisztább,
egészségesebb és boldogabb életet!


Forrásvíz Webáruház csapataVissza a lap tetejére

Tudástár
Gyorskeresés
 
Gépelje be a keresett szót!
Összetett keresés
Vélemények a termékről
F-Szett-4 víztisztító szűrőbetét szett
F-Szett-4 vízti...


Még sok tapasztalatom nincsen a szűrőkről, de! Ha ....


4 az 5 csillagból!Összes vélemény megtekintése