Fordított Ozmózis (RO) rendszerű háztartási víztisztító berendezések szűrőcsere-figyelő szolgáltatásunk

Az általunk forgalmazott RO háztartási víztisztítókhoz az alábbi INGYENES szolgáltatásunkat nyújtjuk minden egyes vásárlónknak.

Amennyiben Ön RO háztartási víztisztítót vásárol tőlünk, nem kell figyelnie, hogy mikor jár le a szűrőbetét javasolt/beállított élettartama, mi időben tájékoztatjuk ügyfél- és szűrőcsere nyilvántartásunk alapján, mikor érkezik el az Ön által előzetesen jóváhagyott szűrőbetét csereidő. Ez a szolgáltatásunk teljesen INGYENES! A szűrőbetétek cseréjét bárki el tudja végezni, szakértelmet nem igényel és az RO víztisztító berendezésekhez járó gépkönyvben is részletes segítséget talál hozzá! (Természetesen, igény esetén technikusaink is elvégzik a szűrőbetétek cseréjét, ennek költségeiről tájékozódhat a weboldalunkon itt: szervízelés.)

A szűrőbetétek csereidejének -a vevő által jóváhagyott- beállítása a víztisztító berendezések megvásárlása/kiszállítása után történik meg, minden esetben a javasolt szűrőcsere idők és a vevő által jelzett információk figyelembevételével.

Önnek nem kell mást tennie, mint felszerelést követően használni a víztisztító berendezését, mi Ön helyett is figyeljük az időt!

Forrásvíz Webáruház

http://viztisztitobolt.hu