Termék kategóriák
Forrásvíz Webáruház
Vásárlói bejelentkezés
E-mail cím:
Jelszó: (elfelejtett jelszó)
Új felhasználó? Saját fiók létrehozása >>itt
Forgalmazókat keresünk
Forgalmazókat keresünk!

Cégünk, a ZS+G Bt. háztartási víztisztító, vízkezelő termékeket, tartozékokat forgalmaz nagy- és kiskereskedelmi árakon. A PurePro Usa Corp. (www.purepro.net) víztisztító gyártó cég hivatalos forgalmazója vagyunk Magyarországon.

A Forrásvíz Webáruházban fogyasztókat szolgálunk ki, kiskereskedelmi áron.

Várjuk olyan cégek, vállalkozók jelentkezését, akik a víztisztítók forgalmazásában szeretnének részt venni.

A forgalmazott termékek széles skálája és kedvező ár-érték aránya lehetővé teszi, hogy a piacon az átlag családok is megvehessék otthonukba a víztisztító berendezéseket, így széles réteget tudunk kiszolgálni! A forgalmazók részére viszonteladói árakat biztosítunk és minden, az eladást támogató segítséget megadunk.

Manapság még csak kevés otthonban található víztisztító készülék Magyarországon, viszont a tendencia emelkedő. A víztisztítás a mai világban egyre fontosabb szerepet tölt be az emberek, a családok életében, köszönhetően a környezetszennyezésnek, a hálózati csapvizünk nem megfelelő, nagyüzemi tisztításának, illetve klórozásának és utoljára, de nem utolsó sorban annak, hogy az ásványvizek folyamatos fogyasztása költséges és plusz terhet jelent az embereknek az ásványvizes palackok örökös cipelése, otthoni tárolása és selejtezése. Az emberek keresik a biztonságot a mai bizonytalan világban, keresik a jó megoldásokat, ahhoz, hogy egészségüket, fiatalságukat hosszabb ideig megtarthassák. Már nem csak arra figyelnek oda, hogy milyen összetételű élelmiszereket esznek, hogy eleget mozogjanak és jó minőségű táplálék kiegészítőt szedjenek, hanem arra is, hogy milyen minőségű vizet visznek be a szervezetükbe, milyen vízben fürödnek.

Tény: fentiek alapján elmondhatjuk, hogy a víztisztító berendezések forgalmazásában résztvevők egy erős, felfelé ívelő ágazatban, biztos megélhetést, egzisztenciát alapozhatnak meg maguknak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy további információkért látogasson el az alábbi weboldalunkra: www.cleanlife.hu, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, amely alapján hamarosan tájékoztatni fogjuk Önt a részletekről!Jelentkezési űrlap

Az Ön teljes neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma:


Az adatait nem tartjuk meg, csak a kapcsolatfelvételhez, illetve a forgalmazói tájékoztatáshoz használjuk, utána töröljük rendszerünkből. Adatait biztonságban tudhatja, nem adjuk ki 3. fél számára.Vissza a lap tetejére

Tudástár
Gyorskeresés
 
Gépelje be a keresett szót!
Összetett keresés
Vélemények a termékről
F-Szett-4 víztisztító szűrőbetét szett, GAC
F-Szett-4 vízti...


Eddig ezt az alap F-Szettet használtam, más szűrőb....


5 az 5 csillagból!Összes vélemény megtekintése